Setting up Verium on Linux for Pool Mining

Mining Rigs, mining optimization and pools for Verium
Post Reply
User avatar
verimad
Site Admin
Posts: 61
Joined: Wed Jun 14, 2017 5:56 pm

Tue Jun 27, 2017 6:33 pm

These setup guides where created by @websurfer on slack

Creating a bootable USB drive
https://portal.vericoin.info/creating-a ... usb-stick/

Installing Verium CPU Miner on Linux
https://portal.vericoin.info/install-ve ... linux-pdf/

Running Verium CPU Miner on Linux
https://portal.vericoin.info/running-ve ... linux-pdf/
*CORRECT PORT IS 7103*
@verimad
VeriCoin and Verium
Community Manager/Social Media Manager/Development Adviser

User avatar
Bigrick
Posts: 7
Joined: Fri Jun 23, 2017 8:16 am

Wed Jun 28, 2017 11:21 am

Any thoughts?
linux.PNG
linux.PNG (11.79 KiB) Viewed 1466 times

User avatar
verimad
Site Admin
Posts: 61
Joined: Wed Jun 14, 2017 5:56 pm

Wed Jun 28, 2017 5:56 pm

Should be port 7103...sorry will correct.

Thank you
@verimad
VeriCoin and Verium
Community Manager/Social Media Manager/Development Adviser

User avatar
Bigrick
Posts: 7
Joined: Fri Jun 23, 2017 8:16 am

Thu Jun 29, 2017 10:45 am

I don't think it is a problem with the port since the pool should work on both.
Even changing it to 7103, the issue still remains with the same error message...

mauhcs
Posts: 1
Joined: Fri Aug 11, 2017 2:59 pm

Fri Aug 11, 2017 3:00 pm

I had the same problem and changing the port also did not solved it.

Any update ?

Thank you.

slimer
Posts: 1
Joined: Wed Aug 16, 2017 12:50 am

Wed Aug 16, 2017 12:54 am

the miner binaries require a large amount of RAM. you must have had not enough and disabled swap. 8 threads take about 3.4Gb. try -t 6 or -t 4 or enlarge RAM

User avatar
Megamassas
Posts: 20
Joined: Fri Jul 21, 2017 7:25 pm

Sat Aug 19, 2017 10:32 pm

i've made the cluster of raspberry PI3

the problem is, i made one work, not fast but working, the problem is i can't make the others run as well.

Verium Miner forked from cpuminer-multi 1.3-dev by tpruvot@github **

[2017-08-19 22:23:45] 4 miner threads started, using 'scrypt²' algorithm.
[2017-08-19 22:23:45] Empty data received in json_rpc_call.
[2017-08-19 22:23:45] getblocktemplate failed, falling back to getwork
[2017-08-19 22:23:45] Empty data received in json_rpc_call.
[2017-08-19 22:23:45] json_rpc_call failed, retry after 10 seconds

can someone help?

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest